Tietosuojaseloste

Päivitetty: 2021

Yksityisyytesi suojaaminen on tärkeää FabLab Factorylle. Tämä tietosuojalausunto selittää, miten FabLab Factory käsittelee henkilötietoja, jotka on kerätty verkkosivustojen, tuotteiden ja palveluiden ("sovellukset") kautta, mukaan lukien jälleenmyyjiemme ja muiden kanavakumppaneidemme jakamat sovellukset, sekä henkilökohtaisten ja digitaalisten tapahtumien, webinaarien, kyselyiden, markkinointitoimenpiteiden ja tiloissamme käyntien kautta (sovellusten ohella, yhdessä "tarjoukset"). Viittaukset "FabLab Factory", "me" tai "meidän" tarkoittavat FabLab Factory BV:tä. 

Saatamme toisinaan julkaista täydentäviä tietosuojailmoituksia, esimerkiksi silloin, kun uskomme, että avoimuuden lisääminen auttaisi sinua tekemään tietoon perustuvan valinnan siitä, haluatko antaa henkilötietoja. Saatat esimerkiksi nähdä täydentävän tietosuojailmoituksen, jossa selitetään tiettyä tiedonkeruuohjelmaa, tai saatat nähdä täydentävän tietosuojailmoituksen rekisteröityessäsi tapahtumaan.

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten käsittelemme henkilötietoja omiin tarkoituksiimme. Käsittelemme henkilötietoja myös asiakkaidemme puolesta kirjallisen sopimuksen perusteella. Emme valvo asiakkaidemme tietojenkäsittely- tai tietosuojakäytäntöjä, jotka voivat poiketa tässä tietosuojaselosteessa esitetyistä käytännöistä.

"Henkilötiedot" ovat tietoja, jotka tunnistavat tunnistettavissa olevan henkilön tai jotka voidaan kohtuudella yhdistää suoraan tai epäsuorasti tunnistettavissa olevaan henkilöön. Henkilötiedot eivät sisällä nimettömiä, tunnistamattomia tai yhdistettyjä tietoja, sellaisina kuin nämä termit voidaan määritellä sovellettavassa lainsäädännössä. Tässä tietosuojaselosteessa "henkilötiedoilla" ja "henkilötiedoilla" on sama merkitys, ja niitä käytetään vaihdellen.

Mitä tietoja FabLab Factory kerää sinusta?

Saamme henkilötietoja eri tavoin. Osa henkilötiedoista kerätään suoraan sinulta. Muita tietoja kerätään tai tuotetaan automaattisesti siitä, miten, milloin ja miksi olet vuorovaikutuksessa kanssamme tarjoustemme kautta, mukaan lukien evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden avulla saadut tiedot. Saamme henkilötietojasi myös kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien:

  • Liikekumppanit (kuten koulutusorganisaatiot, koulut, fablabs).

Antamasi tiedot:

Keräämme tietoja suoraan sinulta, esimerkiksi kun rekisteröidyt tilille tai käytät tarjouksiamme, rekisteröit tuotteen tai palvelun, ilmoittaudut uutiskirjeeseemme tai johonkin tapahtumaamme, olet vuorovaikutuksessa tapahtumissamme, kyselyissä, toiminnoissamme tai sosiaalisessa mediassa, vierailet tiloissamme tai otat meihin muuten yhteyttä. Tietotyyppejä, joita saatamme kerätä sinusta, ovat mm:

  • Yhteystietosi, kuten nimesi, puhelinnumerosi, fyysinen ja/tai sähköpostiosoitteesi sekä muut meille antamasi yhteystiedot.
  • Sinun sähköiset tunnistamistiedot ja muut tiedot, joita keräämme automaattisesti verkkopalvelujemme käytön yhteydessä, kuten käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Kun vierailet verkkosivustoillamme tai sovelluksissamme, häiritset (avaat, klikkaat, luet, kursorin liikuttaminen jne.) uutiskirjeemme tai kohtaat FabLab Factoryn online-markkinointimainoksia, keräämme automaattisesti tietoja selaimesi tai laitteesi kautta käyttämällä evästeitä ja muita tekniikoita verkkosivuston kävijöiden seuraamiseksi (mukaan lukien web-analytiikka), kuten IP-osoitteesi, MAC-osoitteesi, selauskäyttäytymisesi ja haluamasi palvelut. 
  • Kaupalliset tiedot, kuten tiedot tilaussuunnitelmistasi, tarjouksista, joita olet ostanut, käyttänyt ja/tai joista olet ilmaissut kiinnostuksesi, ja tapahtumista, joihin olet osallistunut.
  • Rahoitustilin tiedot, kuten maksutiedot, jotka annat tehdessäsi ostoksen tarjouksesta tai tarjouksen kautta (kolmas osapuoli käsittelee nämä siirrot puolestamme, kuten alla on kuvattu).
  • Koulutustiedot, kuten koulutustaustasi.
  • Suojatut ominaisuudet, kuten syntymäaikasi (tarvittaessa).
  • Visuaalinen, ääni- ja sähköinen tieto, kuten kuvasi tai allekirjoituksesi; vuorovaikutustietoja, kuten kirjeenvaihto, yksityiskohtaiset tiedot valituksista ja niiden ratkaisuista, huoltotiedot; mieltymyksesi, mukaan lukien haluamasi työkalut, kokemus, kieli ja taajuus, jolla haluat saada markkinointiviestintää.
  • Tietosi koskien arpajaiset, "tilaa ja voita" -tilaisuudet, liidinkeräyskampanjat, kilpailut tai näytteenottoaktivointi.. Kaikki tiedot, jotka olet jakanut osallistuessasi arvontaan, "tilaa ja voita" -kampanjaan, liidigenerointikampanjaan, kilpailuun tai näytteenottoaktivointiin.
  • Sinun luokitukset ja arvostelut sekä palaute. Mielipiteet, kokemukset, mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet sekä tapahtuma-arvostelut, joita julkaiset verkkosivustoillamme tai jaat kanssamme verkossa tai sosiaalisessa mediassa.

Kun teet ostoksia verkkosivujemme kautta, käytämme maksuprosessoreita emmekä tallenna luottokortti- tai muita taloudellisia tietoja (lukuun ottamatta vahvistusta siitä, että tietyn suuruinen maksu on suoritettu). Keräämme sinulta yhteys- ja tilitietoja, jotka välitämme maksuprosessorille maksutapahtuman helpottamiseksi.

Hankkimamme tai tuottamamme tiedot:

Keräämme tai luomme automaattisesti tiettyjä henkilökohtaisia tietoja sinusta vuorovaikutuksen perusteella kanssamme, esimerkiksi kun käytät tarjouksiamme, ja saatamme liittää nämä tiedot tiliisi. Keräämämme tiedot sisältävät mm:

  • Tunnisteet, kuten yksilölliset käyttäjätunnukset, yksilölliset laitetunnukset, IP-osoitteet, evästetunnukset, tiedot tuotelisensseistä ja käyttäjätunnukset.
  • Internetin tai muun sähköisen verkon toimintaa koskevat tiedot, kuten verkkosivuston verkkotunnus, jossa vierailtiin; mitä toimintoja ja tarjouksia käytetään, miten ja kuinka kauan; viestit, keskustelut ja muunlainen kanssamme tapahtuva yhteydenpito, mukaan lukien blogeissamme, keskustelufoorumeilla tai chat-huoneissa; tarjousten kautta saatavilla olevien hyperlinkkien tai ladattavan sisällön käyttö.
  • Paikannustiedot
  • Sähköiset tiedot, kuten käyttöjärjestelmiä, laitetyyppejä, selaimia koskevat tiedot, automaattisiin päivityksiin ja teknisiin virheisiin liittyvät tiedot, tarjoustemme käyttöä koskevat tiedot, mukaan lukien haluamasi työkalut ja kokemukset, sekä sitoutumisesi toimintaamme.
  • Kaupalliset tiedot, kuten tiedot kiinnostuksesta tarjouksiimme tai tehdyistä ostoksista.
  • Tunnistettavat ominaisuudet kuten kasvomallit ja silmien liikkeet.
  • Johtopäätökset jotka on saatu kaikista saatavilla olevista henkilökohtaisista ja tarjousten käyttöä koskevista tiedoista.

Käytämme myös evästeitä (pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi tallentaa, kun käytät verkkosivustoja) ja niihin liittyviä tekniikoita, kuten pikseleitä ja majakoita (yhdessä "evästeet"), kerätäksemme ja tallentaaksemme tietoja, kun käytät sovelluksiamme. Käytämme analytiikkaohjelmia ja -työkaluja, jotka sisältävät kolmannen osapuolen analytiikkatyökaluja auttaaksemme meitä ymmärtämään, miten, milloin ja miksi käytät sovelluksiamme. Jos haluat lisätietoja, katso Evästeseloste.

Lukuun ottamatta tietosuojalausunnossamme ja evästeselosteessamme kuvattuja tapauksia, on sinun päätettävissäsi, keräämmekö tietoja evästeiden avulla. Voit muuttaa mielesi milloin tahansa menemällä sovelluksen asetuksiin tai napsauttamalla verkkosivustojemme alatunnisteessa olevaa linkkiä. Kyseisen linkin otsikko voi olla "Evästeasetukset", "Tietosuoja-asetukset" tai jokin vastaava.

Evästeiden valinnat ovat yleensä sovellus-, selain- ja laitekohtaisia, joten sinun on ehkä päivitettävä valintasi, jos käyt eri sovelluksessa, käytät uutta selainta tai laitetta tai tyhjennät selaimesi evästeet.

Sosiaalisen verkostoitumisen tiedot: Saatamme sisällyttää sisältöä, pikseleitä, tunnisteita, painikkeita tai muita työkaluja, jotka linkittyvät toisen yrityksen palveluihin ja/tai alustoihin ("liitännäiset"). Jos käytät jotakin liitännäisiä sisältävää tarjontaamme, tietoja voidaan siirtää suoraan laitteestasi kolmannen osapuolen palvelujen ja/tai alustojen tarjoajalle. Emme välttämättä valvo Pluginsin keräämiä tietoja. Jos olet kirjautuneena sosiaaliseen verkostoon, sosiaalinen verkosto voi liittää tarjouksemme käytön heidän palveluihinsa ja/tai alustaansa.

Jos esimerkiksi olet vuorovaikutuksessa liitännäisen kanssa klikkaamalla "Tykkää", "Seuraa" tai "Jaa" tai kirjoittamalla kommentin, nämä tiedot saattavat automaattisesti näkyä profiilissasi kyseisessä sosiaalisessa verkostopalvelussa tai -alustalla. Vaikka et olisikaan kirjautuneena sisään, Liitännäiset voivat lähettää IP-osoitteesi sosiaalisen verkoston palveluihin ja/tai alustoille. Ota tämä huomioon, kun käytät tarjouksiamme.

Kun muodostat yhteyden sosiaaliseen verkostopalveluun tai -alustaan laitteella, jota käyttävät myös muut käyttäjät, nämä muut käyttäjät voivat nähdä tietoja, jotka on tallennettu tai näytetty profiilisi yhteydessä sosiaalisen verkostopalvelun sivulla.

Muilta osapuolilta keräämämme tiedot:

Vastaanotamme ja käsittelemme tietoja tytäryhtiöiltämme ja kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien

  • Työnantajat, liikekumppanit, tavarantoimittajat (esim. tietotekniikkapalvelujen tarjoajat), alihankkijat, yritysten yhteystietokannat, rikastuspalvelut, kanavakumppanit (esim. jälleenmyyjät), 
  • Mainos- ja mediayritykset, jotka toteuttavat markkinointi- ja mediatoimintaa puolestamme, kuten markkinointipalvelujen tarjoajat, kolmannen osapuolen tietojen kerääjät sekä sosiaaliset verkostopalvelut ja -alustat (esim. LinkedIn ja Facebook). 
  • Analytiikan ja hakukoneiden tarjoajat, jotka auttavat meitä verkkosivustomme ja sovellustemme parantamisessa ja optimoinnissa, kuten Google Analytics.

Saamme tietoja myös julkisesti saatavilla olevista lähteistä ja lisenssinantajilta. Näistä lähteistä keräämiemme henkilötietojen luokat ovat seuraavat:

  • Tunnisteet, kuten nimet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.
  • Ammatilliset tiedot, kuten ammatit, toimialat, ammattipätevyydet, työkokemus ja työhistoria sekä muut pätevyydet.
  • Koulutustiedot, kuten koulutustaustasi.
  • Kaupalliset tiedot, kuten tapahtumat, joihin olet osallistunut, tai aktiviteetit, joihin olet osallistunut.
  • Johtopäätökset, kuten käyttötietoihin ja mieltymyksiisi, käyttäytymiseesi ja muihin ominaisuuksiisi liittyviä tietoja.

Sovellettavan lainsäädännön mukaisesti voimme yhdistää henkilötietojasi muilta osapuolilta keräämiimme tietoihin, jotta voimme pitää tietokantamme ajantasaisina ja tarkkoina ja jotta voimme tarjota sinulle tarkoituksenmukaisempaa sisältöä, kokemuksia, sovelluksia ja muita tarjouksia.

Miten FabLab Factory käyttää sinusta keräämiään tietoja?

Käytämme henkilötietojasi harkiten ja hyödyllisin tavoin, mukaan lukien:

  • henkilöllisyytesi vahvistamiseksi, jos se on tarpeen kanssasi tekemämme sopimuksen täyttämiseksi.
  • Palveluiden, tuotteiden ja muiden tarjousten toimittaminen, mukaan lukien henkilökohtaisten näkemysten ja suositusten kaltaiset tiedot, jotka ovat tarpeen sopimuksemme täyttämiseksi kanssasi.
  • Jotta voimme lähettää sinulle tärkeitä tietoja, kuten tiliäsi tai ostoksiasi koskevia tietoja, kanssasi tekemämme sopimuksen puitteissa.
  • lähettämään sinulle pyytämiäsi tietoja siinä määrin kuin se on tarpeen kanssasi tekemämme sopimuksen täyttämiseksi tai, jos se ei ole tarpeen sopimuksen täyttämiseksi, oikeutetun etumme edistämiseksi, esimerkiksi asiakaskyselyihin vastaamiseksi.
  • Tarjoustemme turvallisuuden ylläpitäminen ja parantaminen sekä tarjouksiimme liittyvien ongelmien vianmääritys, jos se on tarpeen kanssasi tekemämme sopimuksen täyttämiseksi, tai, jos se ei ole tarpeen sopimuksen täyttämiseksi, liiketoimintamme suojaamiseen liittyvän oikeutetun etumme edistämiseksi.
  • Anonymisoida, koota tai poistaa henkilötietojesi tunnistetiedot, jotta sinua ei voida enää tunnistaa, jotta voimme edistää oikeutettua etuamme tutkimuksen ja analyysin suorittamisessa.
  • Kehittääksemme ja parantaaksemme nykyisiä ja tulevia tarjouksiamme ja käyttökokemustasi, myös käyttämällä automaattisia järjestelmiä, jotka analysoivat tietoja koneoppimisen ja muiden analyysitekniikoiden avulla, oikeutettujen etujemme edistämiseksi tai tarvittaessa suostumuksella.
  • Ymmärtääksemme, miten tarjouksiamme käytetään ja kuka niitä käyttää, jotta voimme edistää oikeutettua etuamme parantaa tarjouksiamme ja yleistä käyttäjäkokemusta, tai tarvittaessa suostumuksella.
  • Analysoidaksemme tietoja siitä, miten olet tai saatat olla vuorovaikutuksessa kanssamme tai tarjoustemme kanssa, edistääkseen oikeutettua etuamme parantaa tarjouksiamme ja kokemustasi kanssamme tai tarvittaessa suostumuksella.
  • Liiketoimintaamme koskevien strategisten päätösten tekeminen, mukaan lukien liiketoimintamme tuloksellisuutta koskeva raportointi, näiden päätösten tekemiseen liittyvien oikeutettujen etujemme edistämiseksi tai tarvittaessa suostumuksella.
  • lähettää sinulle oppimissisältöä, opetusohjelmia, ehdotuksia, uutiskirjeitä, kyselyitä tai muuta tietoa, mukaan lukien tietoja, jotka voivat olla merkityksellisiä kiinnostuksen kohteidesi tai mieltymystesi kannalta, oikeutetun etumme edistämiseksi asiakaskokemuksesi parantamiseksi tai tarvittaessa suostumuksella.
  • lähettääksemme sinulle myynninedistämistarjouksia, mainoksia tai muuta markkinointisisältöä oikeutetun etumme mukaisesti suoramarkkinointia varten tai tarvittaessa suostumuksella.
  • Havaitaksemme, ehkäistäksemme tai muutoin puuttuaksemme epävalidiin käyttöön, kuten petoksiin ja ohjelmistopiratismiin (esim. varmistaaksemme, että ohjelmisto on aito ja asianmukaisesti lisensoitu) ja suojellaksemme sinua, FabLab Factorya ja/tai kolmansia osapuolia oikeutettujen etujemme edistämiseksi. 
  • Tarjontaamme ohjaavien oikeudellisten ehtojen noudattamisen valvominen ja tarkistaminen, jotta voimme edistää oikeutettua etuamme varmistaa kyseisten ehtojen noudattaminen.
  • noudattaaksemme sovellettavien lakien mukaisia oikeudellisia velvoitteitamme.
  • Suojellaksemme FabLab Factoryn, sinun tai kolmannen osapuolen oikeuksia, turvallisuutta ja omaisuutta edistääkseen oikeutettua etuamme suojella meitä, käyttäjiämme ja kolmansia osapuolia.
  • muihin tarkoituksiin, joita varten saamme suostumuksesi.

Jos luotamme suostumukseesi henkilötietojen käsittelyyn, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin tai ilmoittamalla siitä kirjallisesti.

Kun vedomme oikeutettuihin etuihimme henkilötietojesi käsittelyssä, tasapainotamme oikeuksiasi ja omia oikeuksiamme niin, että etujamme eivät syrjäytä tietojesi suojaamiseen liittyvät oikeutetut etusi.

Kun käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja noudattaaksemme lakisääteisiä vaatimuksia tai täyttääkseen velvollisuutemme, jotka johtuvat kanssasi tai asiakkaamme, jonka kautta käytät tarjouksiamme, tehdystä sopimuksesta, näiden tietojen toimittamatta jättäminen voi estää tai viivästyttää näiden velvollisuuksien täyttämistä.

Miten FabLab Factory luovuttaa henkilötietojasi?

Luovutamme edellä kuvattuja tietoluokkia seuraaville henkilöryhmille:

  • Palveluntarjoajamme, mukaan lukien myyjät, konsultit ja muut palveluntarjoajat, jotka suorittavat palveluita tai toimintoja puolestamme liiketoimintatarkoituksiin. Palveluntarjoajiamme ovat esimerkiksi yritykset, jotka tukevat meitä markkinoinnissa, myynnissä, konsultoinnissa, viestinnässä, ohjelmistojen ylläpidossa ja tuessa, analytiikassa, sosiaalisessa mediassa, markkinatutkimuksessa, voimassa olevan käytön tarkastamisessa, lisenssien noudattamisessa, tietoturvassa, käyttäjien todentamisessa, lokalisoinnissa ja maksujen käsittelyssä. Palveluntarjoajamme käsittelevät tietojasi sopimusehtojen mukaisesti, jotka rajoittavat niiden mahdollisuuksia käyttää tietojasi.
  • Liikekumppanimme, kuten integraatiokumppanit, kanavakumppanit (esim. jälleenmyyjät), tapahtumien sponsorit, yhteistyökumppanit ja osallistujat, mainoskumppanit ja FabLab Factoryn App Store -kustantajat, joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa helpottaaksesi suhdettasi FabLab Factoryyn ja kyseisiin liiketoimintakumppaneihin mihin tahansa tarkoituksiin, jotka on kuvattu meidän tai kyseisten liiketoimintakumppaneiden tietosuojalausunnoissa.
  • Kumppanimme, mihin tahansa tässä tietosuojaselosteessa kuvattuihin tarkoituksiin ja tietojen käyttöön, mukaan lukien integroitujen tarjousten tarjoaminen sinulle (mukaan lukien ostojen, palveluiden ja maksujen hallinnointi integroiduissa tarjouksissamme) oikeutettujen etujemme edistämiseksi.
  • Sosiaalisen verkostoitumisen palvelut ja alustat yhteyden luominen tai tietojen jakaminen julkisesti, palveluntarjoajien kanssa tai yhteystietojesi kanssa tällaisissa palveluissa tai alustoilla.
  • Henkilöt, joille meidän on lain mukaan annettava tietoja, esimerkiksi haasteen tai tuomioistuimen määräyksen perusteella.
  • lainvalvontaviranomaiset, lakimiehet tai muut kohtuullisen tarpeelliset tahot kun meillä on hyvässä uskossa uskoa, että tietojen luovuttaminen on tarpeen petosten tai ohjelmistopiratismin estämiseksi tai niihin vastaamiseksi, puolustautuaksemme hyökkäyksiä vastaan tai suojellaksemme FabLab Factoryn, asiakkaidemme ja yleisön oikeuksia, omaisuutta ja turvallisuutta.
  • Henkilöt, jotka osallistuvat liiketoimen harkintaan, neuvotteluihin ja loppuun saattamiseen, mukaan lukien myynti, sulautuminen, yhdistyminen, hankinta, määräysvallan muutos, merkittävien omaisuuserien siirto, konkurssi tai uudelleenjärjestely ja sen jälkeinen integrointi.

Lisäksi Henkilötietoja voidaan luovuttaa osana FabLab Factoryn omaisuuden sulautumista, myyntiä tai siirtoa. Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi, jos uskomme, että laki velvoittaa meitä tekemään niin. Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi muille osapuolille, kun meillä on siihen suostumuksesi tai kun sinä määräät meidät tekemään niin, mitä tahansa pyytämääsi tai sallimaasi tarkoitusta varten.

Saatamme jakaa yhteenlaskettuja, anonyymeja tai tunnistamattomia demografisia, tilastollisia ja muita tietoja tarjoustemme käytöstä kolmansien osapuolten kanssa markkinointi-, analyysi-, suunnittelu- ja muihin tarkoituksiin. Tällaiset tiedot eivät yksilöi ketään tiettyä käyttäjää.

Miten FabLab Factory suojaa tietosi?

Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että henkilötietosi suojataan asianmukaisesti käyttämällä asianmukaisia teknisiä, fyysisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, jotta ne on suojattu luvattomalta tai laittomalta käytöltä, muuttamiselta, luvattomalta käytöltä tai luovuttamiselta, vahingossa tapahtuvalta tai vääränlaiselta tuhoutumiselta ja katoamiselta.

Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin rajoittaaksemme FabLab Factoryn työntekijöiden, alihankkijoiden ja edustajien pääsyn henkilötietoihisi niihin, joiden on tiedettävä nämä tiedot suorittaakseen heille osoitetut tehtävät jossakin tässä tietosuojalausunnossa luetelluista tarkoituksista. Lisäksi varmistamme sopimuksin, että mikä tahansa henkilötietojasi käsittelevä kolmannen osapuolen toimittaja huolehtii tietojen luottamuksellisuudesta ja eheydestä turvallisella tavalla.

Mitä oikeuksia ja valinnanmahdollisuuksia sinulla on?

Sovellettavassa laissa säädetyin edellytyksin sinulla on seuraavat oikeudet, jotka koskevat henkilötietojesi käsittelyä:

Tarkastusoikeus - Sinulla on oikeus pyytää vahvistusta sille, käsitteleekö FabLab Factory sinua koskevia henkilötietoja, ja jos näin on, saada pääsy henkilötietoihin ja lisätietoja. Pyynnöstä voimme myös toimittaa sinulle kopion käsiteltävistä henkilötiedoista;

Oikeus oikaisuun - Sinulla on oikeus pyytää FabLab Factorya korjaamaan, mukauttamaan tai täydentämään henkilötietojasi, jos meillä on virheellisiä tai puutteellisia sinua koskevia tietoja. Pyydämme sinua myös ystävällisesti varmistamaan, että henkilökohtaisten olosuhteiden muutokset (esimerkiksi osoitteenmuutokset jne.) ilmoitetaan FabLab Factorylle, jotta voimme varmistaa, että henkilötietosi ovat ajan tasalla. FabLab Factory ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaakseen, että kaikki henkilötiedot ovat oikeita;

Oikeus peruuttaa suostumus - Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen noudattamalla markkinointiviestinnässä annettuja ohjeita tai täyttämällä alla oleva lomake. Jos käytämme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella muihin tarkoituksiin kuin markkinointiviestintään, voit peruuttaa suostumuksesi täyttämällä alla olevan lomakkeen;

Oikeus poistaa - Sinulla on oikeus pyytää poistamaan kaikki sinusta hallussamme olevat merkityksettömät henkilötiedot, kun (i) tiedot eivät ole enää tarpeen niiden tarkoitusten kannalta, joita varten ne on kerätty; (ii) peruutat suostumuksesi eikä käsittelylle ole muuta laillista perustetta; (iii) vastustat käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin tai - missä tahansa muussa tapauksessa - käsittelylle ei ole ylivoimaista laillista perustetta; (iv) käsittelimme tietojasi laittomasti. Jos sinulla on tällainen pyyntö ja kaikki vaatimukset täyttyvät, varmistamme, että FabLab Factory poistaa tiedot, joiden säilyttämiseen meillä ei ole oikeudellista velvoitetta;

Oikeus rajoittaa tietojen käyttöä - Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käyttöä, jos (i) kiistät henkilötietojen oikeellisuuden; (ii) käyttö on laitonta, mutta et halua meidän poistavan tietoja; (iii) emme enää tarvitse henkilötietoja asiaankuuluviin tarkoituksiin, mutta tarvitset niitä oikeudellisten vaateiden esittämistä, esittämistä tai puolustamista varten; tai (iv) olet vastustanut oikeutettujen etujemme perusteella perusteltua tietojen käyttöä, kunnes on tarkistettu, onko FabLab Factoryllä todellakin pakottavia etuja jatkaa tietojen käyttöä;

Oikeus tietojen siirrettävyyteen - siltä osin kuin käytämme henkilötietojasi kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttamiseen ja henkilötietoja käsitellään automaattisesti, sinulla on oikeus saada kaikki tällaiset FabLab Factorylle antamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä vaatia meitä siirtämään ne toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista;

Oikeus vastustaa - jos käytämme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa tällaista käyttöä, ja meidän on lopetettava tällainen käsittely, paitsi jos voimme joko osoittaa pakottavia oikeutettuja syitä, jotka syrjäyttävät oikeutetut etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos meidän on käsiteltävä tietoja oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Sinulla on myös oikeus vastustaa FabLab Factoryn suorittamaa profilointia;

Oikeus tehdä valitus - Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti asuinjäsenvaltiossasi, jos katsot, että henkilötietojesi kerääminen ja käyttö on tämän tietosuojaselosteen tai sovellettavan lain vastaista.

Kirjaudu tilillesi, jotta voit hallita henkilötietojasi ja sisältöä sovelluksissamme. Voit myös poistaa henkilötietosi ja sulkea tilisi. Saatamme säilyttää tiettyjä sinua koskevia tietoja oikeudellisiin ja sisäisiin liiketoimintatarkoituksiin, kuten petosten torjuntaan, sovellettavien lakien mukaisesti.

Jos haluat käyttää mitä tahansa oikeuksiasi, lähetä pyyntö osoitteeseen dpo@fablabfactory.com. 

Vastaanotettuamme sähköpostiviestisi vastaamme pyyntöösi sovellettavan lain mukaisesti. Sovellettavan lain mukaisesti saatamme pyytää todisteita henkilöllisyydestäsi ennen pyyntösi täyttämistä, ja saatamme pyytää lisävarmennuksia pyydettyjen henkilötietojen luonteesta riippuen.

Tietyt lainkäyttöalueet myöntävät yksilöille lisäoikeuksia heidän henkilötietoihinsa. Asuinpaikastasi tai sovellettavasta lainsäädännöstä riippuen sinulla voi olla myös oikeus:

  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • Pyydä meitä tarvittaessa estämään tai anonymisoimaan henkilötietosi.
  • saada kopio henkilötiedoistasi siirtääksesi ne kolmannelle osapuolelle.
  • Tietyn suoramarkkinointiviestinnän kieltäminen
  • kieltää tiettyjen henkilötietojesi luovuttamisen kolmansille osapuolille.
  • Sinulta ei saa evätä tavaraa tai palvelua oikeuksiesi käyttämisen vuoksi, vaikka sinulle saatetaankin tarjota eritasoista palvelua tai periä erilaista hintaa tai maksua sovellettavan lain mukaisesti.
  • tehdä valitus sen lainkäyttöalueen toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle, jossa asut.

Paikallinen lainsäädäntö voi joissakin tapauksissa rajoittaa näitä oikeuksia. Vaikka esimerkiksi pyytäisit meitä poistamaan henkilötietosi, meidän on ehkä säilytettävä ne pyytämiesi liiketoimien suorittamiseksi, lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi tai muihin rajoitettuihin liiketoimintatarkoituksiin, joita laki edellyttää tai sallii. Jos haluat käyttää sovellettavia oikeuksia, ota meihin yhteyttä.

Jos käsittelemme henkilötietoja asiakkaidemme puolesta, voimme välittää pyynnön asianomaiselle asiakkaalle ja tehdä yhteistyötä hänen kanssaan pyynnön käsittelyssä, jollei asiakkaan kanssa tehdyistä erityisistä sopimusjärjestelyistä muuta johdu.

Mitkä ovat FabLab Factoryn tietojen säilyttämiskäytännöt?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle käyttämiäsi tai pyytämiäsi tarjouksia, jotta voimme perustaa, käyttää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia ja jotta voimme noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme. Tiedot voivat säilyä varmuuskopiointia ja liiketoiminnan jatkuvuutta varten tehdyissä kopioissa pidempään.

Siirtääkö FabLab Factory henkilötietojasi yli kansallisten rajojen?

Useimmissa tapauksissa henkilötietojasi käsitellään EU:n alueella. Huomaathan kuitenkin, että FabLab Factory voi siirtää ja käsitellä meille antamiasi henkilötietoja myös muihin maihin kuin asuinmaahasi. Näiden maiden lait eivät välttämättä tarjoa samantasoista suojaa henkilötiedoillesi. FabLab Factory tai käyttämämme Kolmannen osapuolen toimittajat pyrkivät siksi varmistamaan, että kaikki asianmukaiset suojatoimet ovat käytössä ja että kaikkia sovellettavia lakeja ja asetuksia noudatetaan tällaisen siirron yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että olemme tehneet laillisesti tarvittavat sopimukset tietojesi vastaanottajien kanssa, mukaan lukien valvontaviranomaisten hyväksymät vakiosopimuslausekkeet, jos niitä tarvitaan. Jos haluat saada kopion suojatoimista, joita käytämme rajat ylittävän henkilötietojen siirron suojaamiseksi, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevassa kohdassa "Miten meihin otetaan yhteyttä" annettuja tietoja.

Mitkä ovat FabLab Factoryn markkinointi- ja mainontakäytännöt?

Käytämme analytiikkatyökaluja ja työskentelemme myös yhden tai useamman mainosverkoston ("mainoskumppanimme") kanssa, jotka käyttävät evästeitä tai muita tekniikoita kerätäkseen tietoja sovelluskävijöistä, mainosten esittämiseen ja auttaakseen meitä seuraamaan mainos- ja markkinointikampanjoiden tuloksia. Näiden keinojen avulla me ja/tai mainoskumppanimme voivat kerätä tietoja sovellusten kävijöistä, mukaan lukien vierailtuja verkkosivustoja, miten, milloin ja miksi sovelluksia käytetään, markkinointimieltymyksiä, IP-osoitteita, laitetunnuksia ja tietoja selaimista. Näitä tietoja käytetään henkilökohtaisen mainonnan näyttämiseen verkkosivustoilla ja muissa sovelluksissa, tietyn mainoksen ainutkertaisten ja toistuvien katselukertojen määrän laskemiseen ja hallintaan, kävijän kiinnostuksen kohteisiin liittyvien mainosten lähettämiseen ja mainoskampanjoiden tehokkuuden mittaamiseen. Käsittelemme henkilötietojasi edellä mainittuja toimintoja varten oikeutettujen etujemme edistämiseksi tai tarvittaessa suostumuksellasi.

Voit kieltäytyä käyttämästä tietojasi Ad Partnersin verkkokäyttäytymiseen perustuvaan mainontaan käyttämällä Digital Advertising Alliancen (digitaalisen mainonnan liitto) Sinun AdChoices työkalu. Your AdChoices-työkalu ei välttämättä toimi, jos selaimesi ei hyväksy kolmannen osapuolen evästeitä, ja jos poistat evästeitä, käytät eri selainta tai eri tietokonetta, sinun on käytettävä työkalua uudelleen kieltäytyäksesi.

Kuten edellä on kuvattu, voit muuttaa evästeasetuksiasi. Evästeiden valinnat ovat yleensä sovellus-, selain- ja laitekohtaisia, joten sinun on ehkä päivitettävä valintasi, jos käyt eri sovelluksessa, käytät uutta selainta tai laitetta tai tyhjennät selaimesi evästeet.

FabLab Factory ei tällä hetkellä vastaa "älä seuraa" -signaaleihin.

Miten FabLab Factory suojaa lasten ja opiskelijoiden tietoja?

Me FabLab Factoryssa välitämme syvästi lasten yksityisyydestä ja heidän tietojensa suojaamisesta.

Suurin osa sovelluksistamme on tehty suurelle yleisölle ja suunniteltu aikuisille käyttäjille. Kutsumme näitä sovelluksia "yleishyödyllisiksi sovelluksiksi". Emme tietoisesti kerää henkilötietoja lapsilta yleishyödyllisten sovellusten yhteydessä. Tietyt sovellukset soveltuvat ja on tarkoitettu lasten käyttöön. Viittaamme näihin sovelluksiin nimellä "lasten sovellukset".

Meidän Lasten tietosuojaseloste koskee henkilötietoja, jotka on kerätty tietyiltä FabLab Factoryn tarjoamien lasten ja opiskelijoiden käyttäjiltä, mukaan lukien lasten sovellukset. Jos lasten tietosuojalausekkeen ja tietosuojalausekkeemme välillä on ristiriita, lasten tietosuojalauseke asettaa standardin sille, miten käsittelemme lasten henkilötietoja. Lisätietoja on osoitteessa Lasten tietosuojaseloste.

Näytetäänkö meille antamiasi henkilötietoja koskaan julkisesti?

Kuten aina, kehotamme sinua olemaan harkitsevainen, kun päätät luovuttaa henkilötietoja, myös tarjouksissamme. Tarjouksemme voivat antaa sinulle mahdollisuuden julkaista sisältöä, kuten kommentteja ja "tykkäyksiä", jotka voivat näkyä yleisölle.

Joissakin tapauksissa voit rajoittaa sitä, kuka voi tarkastella julkaisemiasi tietoja ja sisältöä tai käyttää niitä. Toisissa tapauksissa tiedot ja sisältö voivat olla tarjouksen rekisteröityneiden jäsenten tai jopa suuren yleisön saatavilla. Nimesi, käyttäjänimesi, profiilikuvasi tai sähköpostiosoitteesi (erityisesti jos se on käyttäjänimesi) saatetaan julkaista joidenkin tarjoustemme kautta lähettämiesi viestien tai muun sisällön mukana.

Jos julkaiset tietoja, joita et halua julkisuuteen, varmista, että käytät tarjousta, jonka avulla voit valvoa, kuka näkee julkaisemasi tiedot.

Muuttuuko tämä tietosuojaseloste?

Voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta vastaamaan muutoksia lainsäädännössä, tietojenkäsittelykäytännöissämme tai liiketoimintamme ominaisuuksissa. Näytämme päivämäärän, jolloin tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty, jotta tiedät, milloin muutamme sitä. Jos teemme tietosuojaselosteeseemme olennaisia muutoksia, pyrimme ilmoittamaan niistä sinulle ennen muutosten voimaantuloa esimerkiksi verkkosivustollamme tai palveluissamme näkyvällä ilmoituksella tai sähköpostitse.

Kuinka ottaa meihin yhteyttä?

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, käytä seuraavia yhteystietoja. Kerro tällöin sen tarjouksen nimi, josta otat meihin yhteyttä:

Sähköpostitse osoitteeseen: dpo@fablabfactory.com

Tietosuojavastaava: Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme käyttämällä seuraavia yhteystietoja: dpo@fablabfactory.com.